Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Calitatea la McDonald’s

Povestea şi standardele de calitate la McDonald’s

"Povestea McDonald’s a început în 1955 într-o mică măcelărie din Maywood IL, Statele Unite ale Americii, unde fondatorul nostru, Ray Kroc, a încheiat cu o strângere de mână parteneriatul cu primul furnizor de carne de vită al McDonald’s.

De atunci, McDonald’s a făcut o promisiune care stă la baza a tot ceea ce preparăm în fiecare zi: fiecare ingredient livrat de furnizorii noştri şi fiecare persoană care lucrează alături de noi este de încredere şi respectă valorile McDonald’s pe care clienţii noştri le apreciază."


— Daniel Boaje, Director General McDonald’s în România


"Punem pe primul loc încrederea clienţilor noştri şi preţuim clipele în care aceştia ne includ în programul lor de zi cu zi, în familiile şi vieţile lor."Calitatea la McDonald’s începe cu cea a ingredientelor folosite.


Toate ingredientele noastre – carnea de vită, de pui şi de porc, peştele, legumele, salatele şi chiflele – sunt furnizate de un grup select de parteneri care îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate şi siguranţă alimentară, de responsabilitate socială, precum şi standardele de protecţie a mediului şi animalelor. Mulţi dintre aceştia sunt furnizori McDonald’s de generaţii întregi. Sunt mândri de ceea ce fac. Ei sunt cu adevărat partenerii noştri şi împărtăşesc valorile noastre. Alături de noi sunt interesaţi de mediu şi lucrează împreună cu McDonald’s pentru a susține dezvoltarea companiei, în conformitate cu principiile agriculturii durabile şi practicile de lucru sigure. Prepararea corectă a produselor, dar şi respectarea practicilor de siguranţă alimentară sunt preocupări zilnice în toate restaurantele McDonald’s.


INGREDIENTELE DE BAZĂ

 • Carnea de vită

  Feliile de carne de vită din produsele McDonald’s conţin numai carne de vită 100%, fără aditivi, arome artificiale sau conservanţi.

  Citeşte mai multe
 • Carnea de pui

  Pentru produsele din pui, McDonald’s folosește doar carne de pui 100%, provenită de la furnizori care respectă standarde stricte de calitate.

  Citeşte mai multe
 • Carnea de peşte

  Fileul de peşte care intră în componenţa sandvişului McDonald’s Filet-O-Fish este 100% peşte. Nu se adaugă niciun fel de aditivi.

  Citeşte mai multe
 • Carnea de porc

  Întreaga cantitate de carne de porc folosită în produsele noastre provine de la ferme auditate atât de echipa de experţi în achiziţie a companiei McDonald’s, cât şi de un auditor independent.

  Citeşte mai multe
 • Cartofii

  Pentru a pregăti cartofii prăjiţi, la McDonald’s folosim cartofi întregi, sănătoşi, de cea mai bună calitate. Avem grijă să alegem soiurile cele mai bune şi apoi să selecţionăm cartofii manual.

  Citeşte mai multe
 • Salata şi legumele

  Salatele şi legumele proaspete sunt o componentă de bază a unui meniu echilibrat. Produsele McDonald’s conţin o varietate de salate şi legume de calitate.

  Citeşte mai multe


 • Ouăle

  Toate ouăle folosite de McDonald’s provin de la găini crescute la sol, hrănite cu cereale nemodificate genetic, şi care nu conţin coloranţi artificiali.

  Citeşte mai multe
 • Chiflele

  Chiflele McDonald's sunt atent pregătite astfel încât să respecte cele mai înalte standarde de calitate.

  Citeşte mai multe
 • Laptele

  Întreaga cantitate de lapte pentru cupele noastre de îngheţată Sundae, McFlurry, pentru milkshake-uri, frappeuri şi cafele, este de provenienţă controlată.

  Citeşte mai multe
 • Băuturile

  Aprovizionarea cu cele mai bune produse şi ingrediente este esenţială pentru oferirea unor băuturi de calitate clienţilor noştri.

  Citeşte mai multe
 • Cafeaua

  Cafeaua folosită de McDonald’s este 100% cafea Arabica, proaspăt măcinată și preparată la comanda clientului.

  Citeşte mai multe
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.