Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Carnea de pește

Fileul de peşte care intră în componenţa sandvişului McDonald’s Filet-O-Fish este 100% peşte. Nu se adaugă niciun fel de aditivi în procesul de producţie.


Ca materie primă, McDonald’s foloseşte 4 tipuri de specii marine: Cod, Haddock, Pollock şi Hoki. Întreaga cantitate de peşte utilizată de noi este de origine controlată, putându-se verifica vasul cu care a fost pescuit fiecare peşte, precum şi ziua capturii.


În România, Filet-O-Fish conţine cod. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că folosim doar peşte de cea mai bună calitate şi că toate oasele sunt îndepărtate în timpul procesului de prelucrare.
McDonald’s este prima companie din sectorul său de activitate care introduce peşte alb certificat MSC (Marine Stewardship Council) pe teritoriul Europei. Această certificare asigură că peştele provine de la furnizori care respectă legislaţia în domeniu și standardele de piscicultură durabilă.

 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.