Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Ronald McDonald

Cine este Ronald McDonald?


Pentru copiii din întreaga lume, Ronald McDonald este McDonald's. El locuieşte în Lumea McDonald's. Hamburgerii sunt favoriţii lui. Este prietenul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna.


Ronald McDonald reprezintă toate lucrurile bune care îţi vin în minte. El este foarte comic şi prietenos, câteodată îndrăzneţ şi chiar curajos, dar întotdeauna amuzant. El este sufletul spectacolului, partenerul tău de joacă şi cel care rezolvă toate problemele. Tu, la fel ca şi toate personajele McDonald's, ai întotdeauna ce să înveţi de la el. Este foarte respectat şi plăcut.


Istoria lui Ronald McDonald


Veselul purtător de cuvânt Ronald McDonald şi-a făcut pentru prima data apariţia în public la Washington, iar prima apariţie naţională a fost în "Thanksgiving Day Parade" pe 25 Noiembrie 1963 cu un succes de răsunet mondial. Pentru următorii câţiva ani el a încântat copiii din Washington DC, exclusiv în restaurantele McDonald's.


În 1967 Compania McDonald's l-a numit pe Ronald McDonald purtătorul de cuvânt pentru copii al companiei, iar el a apărut la televiziunea naţională în cadrul spoturilor McDonald's.

 

Când îl poţi vedea pe Ronald McDonald?


Cu o săptămâna înainte de venirea lui Ronald McDonald în restaurant se vor pune afişe şi se vor împărţi fluturaşi, în care se anunţă data şi ora la care te poţi întâlni cu el. Vine Ronald McDonald! Începe spectacolul!

 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.