Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Misiunea McDonald’s

 

Misiunea noastră, la McDonald’s, este aceea de a fi mereu restaurantul preferat al clienţilor noștri.

McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.


McDonald’s este


Cel mai de succes brand al tuturor timpurilor – distincție primită la Cannes, iunie 2011

Al patrulea cel mai mare brand din lume în valoare, conform Millward Brown, 2012

Cea mai bine condusă afacere din lume, conform revistei Fortune, 2011


McDonald’s în România


Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, care este şi partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital operează 131 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON Hewitt România.


Valorile McDonald’s în România

 

Aşezăm experienţa consumatorilor noştri la baza a tot ceea ce facem.

Suntem parte a vieţii consumatorilor noştri, în fiecare dintre aspectele care contează pentru ei: mâncare bună, preparată proaspăt şi servită rapid, într-un restaurant în care le face plăcere să revină.

 

Suntem dedicaţi oamenilor noştri. 

McDonald’s este angajatorul care stimulează studiul, performanţa, munca în echipă, dezvoltarea profesională şi personală. În egală măsură recunoaştem contribuţiile individuale excepţionale şi avem încredere în cei care demonstrează astfel de aptitudini.

 

Credem în Sistemul McDonalds.

Modelul de afaceri McDonald’s are la bază trei piloni: proprietarii sau  companiile în sistem de franciză, furnizorii şi angajaţii companiei. Echilibrarea intereselor celor trei este cheia succesului companiei.

 

Ne conducem afacerea cu etică.

Ne conducem compania la standarde ridicate de corectitudine, onestitate şi integritate. Suntem responsabili atât individual cât și colectiv.

 

Oferim înapoi comunităţii.

Restaurantele McDonald’s sunt o parte importantă a comunității. Este datoria noastră să ne implicăm și să organizăm activități pentru comunitate precum strângeri de fonduri pentru Fundația Ronald McDonald, McHappy Day sau să organizăm Ziua Copilului pe 1 iunie la McDonald’s.

 

Ne dezvoltăm afacerea în mod profitabil. 

McDonald’s este o companie tranzacţionată la bursele internaționale. Ca atare, preocuparea noastră continuă este aceea de a oferi  creştere susţinută acţionarilor noştri. Acest lucru necesită o atenţie continuă pentru clienţii noştri şi pentru buna funcționare a sistemului McDonald’s.

 

Ne străduim continuu să fim mai buni.

Suntem o organizaţie aflată într-o continuă învăţare, preocupată să înțeleagă, să anticipeze şi să răspundă la schimbările din viața clienţilor, a angajaţilor şi a sistemului McDonald’s, prin evoluţie constantă şi prin inovație.

 

 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.