Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Parteneri

 


Partenerii McDonald's vin în întâmpinarea consumatorilor cu produse şi servicii de cea mai înaltă calitate.


HAVI


Centrele de distribuție HAVI Logistics au cele mai avansate sisteme de operare şi securitate pentru garantarea aprovizionării, îndeplinind standarde înalte de calitate pentru produsele alimentare şi nealimentare. Structura logistică HAVI este dezvoltată astfel încât să corespundă tuturor cerinţelor de temperatură: congelare, refrigerare şi temperatură ambientală. Serviciile integrate HAVI Logistics pornesc de la achiziția mărfurilor şi controlul stocurilor şi continuă cu depozitarea, manipularea şi livrarea produselor către toate restaurantele McDonald’s. În prezent, HAVI Logistics România îşi desfaşoară activitatea în 3 centre de distribuție situate în Bucureşti, Chitila şi Deva. Logistica pentru restaurantele McDonald’s din România este asigurată din centrele de distribuție din București și Deva.


COCA-COLA ROMÂNIACompania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare. Compania Coca-Cola încurajează inițiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător și conservarea resurselor, promovează un stil de viață activ și echilibrat, creează un mediu de lucru sigur pentru angajații săi și promovează dezvoltarea economică a comunităților unde își desfășoară activitatea.

 

GoodMills Romania S.A.Furnizor unic pentru chiflele McDonald’s în România, GoodMills Romania S.A. vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse realizate conform celor mai înalte norme de igienă și siguranță alimentară. Chiflele sunt păstrate proaspete, fără adaos de conservanți, cu ajutorul unui sistem foarte performant de filtrare a aerului care creează un mediu complet aseptic pentru toate produsele. Mai mult, sistemele de dozare și malaxare sunt complet automate, totul realizându-se prin niște simple atingeri de ecran, personalul fabricii neavând niciun contact cu ingredientele sau produsul, pe toată lungimea liniei de producție, de la dozare până la ambalare. Nivelul superior al calității produselor GoodMills Romania S.A. este confirmat de numeroasele certificate și acreditări internaționale în domeniul siguranței alimentare, precum și de exporturile realizate constant catre Bulgaria, Grecia și Macedonia.

 

ANGSTValoarea fundamentală a companiei ANGST este şi va rămâne calitatea. Brandul Angst s-a consolidat prin produsele excepţionale, având la bază reţete autentice, ce folosesc exclusiv carne de calitate superioară, fără aditivi alimentari. Toate produsele Angst sunt realizate având în vedere preocuparea pentru o alimentaţie echilibrată. Un sortiment de şuncă Angst, de cea mai înaltă calitate, este ingredientul principal din câteva produse care se pot găsi în orice restaurant McDonald’s din România.

 

HOCHLANDHOCHLAND, furnizor important de brânzeturi pentru McDonald’s în România, respectă cu atenție toate standardele de siguranță și igienă alimentară și vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse de cea mai înaltă calitate. Tipurile de produse Hochland sunt folosite în restaurantele McDonald’s din România pentru prepararea salatelor.

 

EISBERGCompania EISBERG este furnizorul principal de salata și legume pentru McDonald’s în România. De-a lungul anilor, compania EISBERG a continuat să ofere produse care respectă în totalitate cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și calitate. În cadrul grupului Eisberg controalele stricte ale calității, înainte, în timpul și dupa procesare, asigură constant produse verificate, ireproșabile din punct de vedere microbiologic, al gustului și al aspectului, care ajung la clienții McDonald’s din România.

 

ToneliGrupul Toneli are încheiate parteneriate cu marile lanţuri de magazine de tip hypermarket, supermarket, hard – discount, cash&carry. Peste 90% din sortimentele de ouă se adresează reţelelor internaţionale de magazine din comerţul modern, prezente în ţară. Din portofoliul de parteneri fac parte: Carrefour, Artima, Cora, Auchan, Mega Image, Penny, Lidl, Metro şi Selgros. Grupul Toneli a încheiat în 2014 un parteneriat strategic cu compania McDonald’s în Romania, Toneli fiind singurul furnizor agreat şi acreditat pentru categoria de produs ,,ou”.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.