Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Cupa McDonald’s

În calitate de sponsor oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, McDonald’s a organizat în Europa competiţia fotbalistică Cupa McDonald’s, competiţie în care s-au înscris 9 echipe europene: Spania, Cehia, Germania, Polonia, Rusia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie şi România, campionatul desfăşurându-se pe Stadionul Național din Varșovia.


Pentru selectarea reprezentanţilor României, McDonald’s a organizat un turneu de fotbal adresat angajaţilor săi, în luna aprilie 2012. În cadrul turneului intern s-au confruntat 56 de echipe de fotbal din restaurantele McDonald’s din toată ţara. Mecanismul competiţiei a constat în reprize de joc scurte, a câte un sfert de oră fiecare, reprezentanta României fiind selectată din rândul echipelor finaliste de către un juriu specializat format din antrenori de fotbal. Echipa care a reprezentat România la campionatul din Varșovia a avut parte de un program de pregătire intens care a constat într-un cantonament în Centrul Național de Pregătire al Echipelor Naţionale de Fotbal de la Mogoșoaia, unde au fost antrenaţi de către Florin Constantinovici, antrenorul Echipei Naționale Under 19.

 

Echipa de fotbal McDonald’s în România a câştigat Campionatul European de fotbal McDonald’s, învingând echipa Germaniei în finală cu scorul de 4-3 în urma loviturilor de la 11 metri.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.