Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Despre stilul de viață echilibrat la McDonald’s

 

McDonald’s promovează unui stil de viață activ și echilibrat prin programele care încurajează activitatea fizică. Astfel, McDonald’s are o tradiție îndelungată în susținerea fotbalului, având un parteneriat de peste 25 de ani cu Federația Internațională de Fotbal (FIFA).


Mai mult, susține mișcarea olimpică și este partener de încredere al Comitetului Olimpic și Sportiv Român și colaborează cu federații sportive locale, încurajând constant tinerii să practice sport.


Principalele proiecte ale McDonald’s în Romania în acest domeniu sunt: Campionatul Național de Minibaschet, Crosul Ziua Olimpica, Cursa Copiilor din cadrul Semimaratonului Internațional București, Campionatul de fotbal Player Escort, Campionatul de fotbal intern și Olimpiada Liceelor McDonald’s. Anual, în aceste evenimente sunt implicați peste 10.000 de copii.


La McDonald’s, punem accent pe bunăstarea consumatorilor noștri. În acest sens, încercăm să le oferim sfaturi cu privire la adoptarea unui stil de viață activ și echilibrat. Programul „Porți deschise la McDonald’s” este un program de informare anual, prin care ne propunem să sprijinim consumatorii în a face cele mai bune alegeri de produse pentru stilurile lor de viață. De asemenea, ne așteptăm clienții zilnic pentru a-și face o programare în restaurante și a vizita bucătăria McDonald’s pentru a vedea cu ochii lor cum se pregătesc produsele lor favorite.


Atât pe website-ul companiei, cât și în restaurante, clienții noștri pot consulta toate informațiile nutriționale legate de produselor McDonald’s.

 

Totul pentru a putea face o alegere echilibrată pentru alimentația lor.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.