Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Olimpiada Sportului Școlar

Ca parte din promisiunea sa pe termen lung, McDonald’s susţine anual în România programe care încurajează un stil de viaţă activ şi echilibrat. Astfel, pentru al doilea an consecutiv, McDonald’s în România, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia Sport şi Tineret Bucureşti şi SEG, a invitat elevii de liceu să practice sporturile lor preferate alături de colegi, participând la Olimpiada Liceelor McDonald’s.

 

Olimpiada Liceelor McDonald’s este o competiţie sportivă locală, adresată atât fetelor cât şi băieţilor pasionaţi de tenis de masă, baschet, handbal, volei sau fotbal în sală. Anul acesta, competiţia a reunit peste 3.000 de participanţi din 75 de licee din capitală, care au concurat în etapa finală desfăşurată în perioada 21 februarie - 30 martie 2014. Echipele câştigătoare au fost premiate de McDonald’s cu premii care au totalizat 130.000 de Lei.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.