Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Sport

McDonald’s este un partener de lungă durată al sportului în Romania, dezvoltând, anual, programe care oferă consumatorilor experiențe memorabile. În cei 19 ani de activitate, compania a investit peste 2 milioane de Euro în proiecte sportive și educaționale.

 

Principalele proiecte ale McDonald’s în Romania sunt: Campionatul Naţional de Minibaschet, Crosul Ziua Olimpică, Cursa Copiilor din cadrul Semimaratonului Internațional București, Campionatul de fotbal Player Escort, Campionatul de fotbal intern și Olimpiada Liceelor McDonald’s. Anual, în aceste evenimente sunt implicați peste 10.000 de copii.

 

Mai mult, McDonald’s are o tradiţie îndelungată în susţinerea fotbalului, având un parteneriat cu Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA), susține mișcarea olimpică în calitate de partener al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi colaborează cu federaţii sportive locale.

 

Angajamentul McDonald’s faţă de Jocurile Olimpice a început în 1968, atunci când compania a expediat pe calea aerului hamburgeri către atleţii americani din Grenoble, Franţa, după ce aceştia au declarat că le era dor de mâncarea McDonald’s, de acasă.

 

De atunci, McDonald’s a servit meniurile sale variate către milioane de atleţi, antrenori, familii şi fani.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.