Alexandru Rafa

Store Manager, McDonald’s Gara de Nord, București

1. Care este cea mai mare provocare pentru tine în contextul actual?

Cele mai mari provocări pentru mine au fost grija față de clienți și față de angajați. Angajații restaurantului sunt și vor rămâne întotdeauna a doua mea familie. Clienții ne motivează cel mai mult atunci când reușim să le aducem zâmbetul pe buze, chiar și prin cele mai mici gesturi pe care le facem. În restaurant avem tot ce ne trebuie ca să lucrăm cu spor.


2. Ce te motivează în aceste zile?

Faptul că fiecare client care vine la Fereastra Express sau la drive dă dovadă de responsabilitate. Toată lumea respectă delimitările și folosește cu încredere resursele noastre de igienizare. Angajații din restaurante au mai multă grijă ca oricând ca totul să meargă bine, ceea ce mă face să capăt și mai multă încredere în ceea ce fac.


3. Care este primul lucru pe care vrei sa-l faci când va trece perioada asta?

Pandemia nu va ține la infinit. Viitorul este cel mai frumos lucru la care mă gândesc în momentul acesta. Vom trece peste asta, cu toții, trebuie doar să fim optimiști. Abia aștept să văd iar peroanele din Gara de Nord pline de oameni. Pentru cei ce vor face popas la McDonald’s…vom fi întotdeauna pregătiți!