Claudiu Mihai Bivolaru

Second Assistant, McDonald’s Romană, București

1. Care este cea mai mare provocare pentru tine in contextul actual?

Cea mai mare provocare este să fac ca totul să pară normal, obișnuit, atunci când servesc clienții. Chiar dacă acest “normal” implică multe schimbări, suntem la fel de eficienți și strângem zâmbete din partea clienților, chiar din spatele unei măști de protecție.
O altă provocare pentru mine și cred că pentru toți, este cât de repede reușim, fiecare dintre noi, să ne adaptam la stilul de viață actual.


2. Ce te motivează în aceste zile?

Mă motivează foarte mult implicarea în comunitate și sprijinul pe care Mec îl oferă sistemului medical. Un simplu exemplu este că zilnic oferim cafea și mic dejun cadrelor medicale de la spitalul Matei Balș. Chiar eu am pregătit o parte din produse și deși pare puțin, simt că am făcut ceva, că am ajutat.
Zilnic oferim mâncare cadrelor de politie, jandarmerie, armata care sunt la datorie. Au încredere în noi și vin la Mec ca să mănânce ceva sigur, gustos și rapid pregătit. La un moment dat am întâlnit un jandarm care mi-a spus ca a lucrat și el la McDonald's și își aducea aminte cu zâmbetul pe buze de acele vremuri.


3. Care este primul lucru pe care vrei sa-l faci când va trece perioada asta?

Primul lucru pe care o să-l fac va fi o excursie de o zi cu familia, la o mânăstire. Apoi o plecare la munte cu o parte dintre colegii de muncă, să ne relaxăm.