Aplicația mobilă McDonald’s are peste 1,5 milioane de utilizatori

Aplicația mobilă McDonald’s are peste 1,5 milioane de utilizatori în doar un an și jumătate de la lansare

În fiecare lună, clienții beneficiază de oferte speciale la produsele preferate

București, 26 octombrie 2020 - Aplicația de mobil McDonald’s are peste 1,5 milioane de utilizatori, la doar un an și jumătate de când a fost lansată în România. Dezvoltată special pentru a răspunde nevoilor clienților, aplicația include oferte exclusive, personalizate în funcție de preferințele utilizatorilor și informații detaliate despre produse și calitatea ingredientelor. În plus, cel mai apropiat restaurant și programul acestuia sunt mai ușor de accesat cu ajutorul unei secțiuni dedicate, la doar un click distanță. În fiecare lună, toți utilizatorii aplicației pot beneficia de oferte speciale la produsele iconice preferate, precum Big Mac sau cartofii prăjiți, dar și la meniuri de care se pot bucura alături de prieteni.

Pentru a răspunde nevoilor tot mai diverse ale clienților noștri, suntem mereu atenți la tendințele pieței și la schimbările din comportamentul de consum. De aceea investim semnificativ în dezvoltarea digitală și în soluții relevante, pentru a le oferi clienților noștri o experiență mai plăcută și mai rapidă în restaurantele noastre, posibilitatea de a se bucura de gustul unic McDonald’s și de produsele preferate la prețuri speciale. Numărul mare de utilizatori ne arată că oaspeții noștri folosesc și apreciază aplicația, bucurându-se de toate funcționalitățile pe care le punem la dispoziția lor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Începând din acest an, clienții McDonald’s au posibilitatea de a scana ofertele din aplicație foarte ușor, utilizând-o astfel, în siguranță, în toate restaurantele. Tot în 2020, utilizatorii aplicației s-au putut bucura de jocuri și activări contextuale, prin care au câștigat peste 1 milion de premii în restaurante. Pentru a beneficia de ofertele exclusive, aplicația mobilă McDonald’s poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 40 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 158 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.