toamna cu Double Big Mac

McDonald’s dublează distracția în această toamnă cu Double Big Mac

București, 23 octombrie 2020 – McDonald’s întâmpină toamna cu mai mult chef de distracție și mai mult din gustul iconic prin lansarea noului produs în ediție limitată Double Big Mac. Big Mac este unul dintre produsele preferate ale consumatorilor din lumea întreagă și, de-a lungul timpului, românii s-au putut bucura de mai multe variante ale celebrului burger lansat în 1967.

 


 

În 2018, cu ocazia aniversării a 50 de ani de Big Mac, McDonald’s a sărbătorit printr-o ediție specială și a unor monede de colecție, McCoin, iar în 2019 a fost lansat în exclusivitate în România Big Mac cu bacon. Anul acesta, McDonald’s lansează pentru prima dată pe plan local varianta Double Big Mac, începând cu 16 octombrie și până pe 19 noiembrie.

 


 

Double the fun cu Double Big Mac

McDonald’s marchează noul produs cu o premieră muzicală, lansarea unui spot cu o melodie dezvoltată pe plan local, ca partea a campaniei de marketing. Melodia „Double the Fun” a fost compusă special pentru McDonald’s în România de compozitorul și producătorul Electric Brother și este interpretată alături de Cătălina Ciobanu, la voce. Melodia, folosită în spotul TV, pune accent pe optimism, pe momentele în care ne regăsim micile bucurii ale vieții. În plus, cei ce doresc să-și testeze abilitățile pot încerca #dancechallenge-ul Double Rhythm, în parcuri, pe trepte, de ce nu, în confortul casei lor, după ce au comandat un delicios Double Big Mac.

 

Noul burger vine cu patru felii de delicioase de carne de vită, între celebrele chifle cu semințe, alături de brânză Cheddar, salată, ceapă și castraveți murați, toate condimentate cu sosul special Big Mac. Double Big Mac va fi disponibil în toate restaurantele McDonald’s din țară până la jumătatea lunii noiembrie.

 


 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 


Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 159 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.