comunicat_presa_unitifacembine

#unițifacembine alături de clienți, colegi, parteneri și comunități

În ultimele săptămâni, modul nostru de viață s-a schimbat și fiecare dintre noi face tot ceea ce e posibil pentru a trece peste aceste momente și a-i ajuta pe cei apropiați. La fel și noi, la McDonald’s, ne-am adaptat și mergem mai departe având grijă de toți cei apropiați nouă. Prioritatea noastră rămâne în continuare grija față de clienți, de echipă, de partenerii noștri, de comunitățile în care suntem prezenți, pentru că doar #unițifacembine. 

#unițifacembine pentru clienții noștri

Continuăm să vă oferim produsele preferate prin serviciile McDelivery, McDrive și comenzile de la ferestrele Express. Am extins serviciile de McDelivery și în alte orașe și facem toate demersurile necesare pentru ca produsele voastre preferate să ajungă la voi în cel mai scurt timp. Am făcut și continuăm să facem tot ce ține de noi pentru a ne îmbunătăți serviciile adaptându-le la noile condiții și pentru a  rămâne alături de comunitate, oferind aceleași produse pregătite cu responsabilitate, în cele mai bune condiții de igienă și siguranță. Produsele noastre vin ambalate individual, comenzile sunt sigilate, iar toți colegii noștri poartă mănuși de unică folosință atunci când pregătesc și asamblează comenzile.

Suntem o echipă puternică

În același timp, avem o responsabilitate față de echipa noastră, căreia îi mulțumesc pentru efortul și implicarea de care dă dovadă, atât în servirea clienților, cât și în sprijinirea comunităților. Sunt un adevărat exemplu! Fără ei nu am fi putut continua și nu am fi putut să oferim sprijinul nostru comunităților din care facem parte. Numai împreună putem să facem bine, numai dacă suntem uniți putem depăși această perioadă și le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru ce fac în fiecare zi.  

Avem sprijinul tuturor partenerilor noștri

Suntem mândri de sistemul nostru de aprovizionare, ne bazăm pe fiecare dintre partenerii noștri dedicați ca întotdeauna în a ne sprijini cu tot ce avem nevoie. Mulțumim fiecăruia în parte pentru că împreună ne-am adaptat rapid la contextul actual, continuând să oferim serviciile noastre la aceleași standarde înalte de calitate. 


#unitifacembine pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru

La fel ca fiecare dintre voi, sprijinim comunitățile din care facem parte, pentru că orice ajutor este binevenit și pentru că numai acționând împreună în mod responsabil, vom reuși să trecem cu bine prin aceste încercări. Sprijinim cadrele medicale și persoanele aflate în centrele de carantină instituționalizată cu mâncare și cafea. Până în prezent, am oferit peste 8500 de meniuri și cafele. Am donat 18.000 de produse proaspete de mic dejun familiilor din comunități defavorizate prin Fundația Regală Margareta a României.

Fundația pentru Copii Ronald McDonald, cauza alături de care suntem mereu aproape, a donat 60.000 de Euro secției ATI construite special pentru tratarea pacienților cu COVID-19 în incinta spitalului Ana Aslan și, începând cu luna aprilie, oferă cazare gratuită personalului medical din Spitalele Clinice de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București și Louis Țurcanu din Timișoara în Casele Ronald McDonald. De asemenea, toate fondurile colectate de Fundație în lunile martie și aprilie sunt redirecționate pentru susținerea spitalelor cu echipamente de protecție, materiale și consumabile.

Vom continua să ajutăm acolo unde este nevoie de noi.

Suntem mândri că vă putem fi alături în continuare și vrem să vă mulțumim tuturor pentru suportul pe care ni-l acordați în toate demersurile pe care le facem.

Toate cele bune,

Daniel Boaje

Director General Premier Restaurants România