Zile de naștere
Vrei o zi de naștere memorabilă pentru copilul tău? Hai la Mec! Cel mic își cheamă prietenii, petrece cum îi place și pleacă cu amintirea unei zile speciale. În plus, te scăpăm de grija organizării, pentru că la McDonald's™ ne ocupăm noi de tot. Programările se pot realiza cu minim 48 ore înainte de eveniment.

CUM SE FACE REZERVAREA?


Accesează secţiunea de rezervări Zile de naştere, completează toate câmpurile cu informaţiile necesare, optează pentru restaurantul unde vrei să faci rezervarea și alege ziua şi ora la care îți dorești să aibă loc petrecerea.


CE VOR DESCOPERI INVITAȚII LA PETRECERE?


Veți descoperi un spațiu special amenajat pentru petrecere, plin cu materiale și ornamente pe gustul celor mici. Gazdele petrecerilor aniversare se vor ocupa de toată distracția, vor organiza jocuri și vor întreține atmosfera veselă pe toata durata petrecerii.

Ne-am gândit și la părinți, care se pot relaxa la o masă rezervată special pentru ei.


CE ALTCEVA MAI POŢI PRIMI?


În funcție de restaurantul ales, poți beneficia de promoții aniversare: Happy Meal din partea casei în fiecare lună, timp de 1 an, tort și șampanie din partea casei sau taxa de participare cadou de luni până joi (inclusiv). Verifică lista restaurantelor și promoțiile disponibile aiciCU CE BUNĂTĂȚI SUNT AȘTEPTAȚI MICII INVITAȚI?


Meniul pentru petrecere este variat, special pentru o zi de sărbătoare. Cei mici își pot alege orice își doresc dintre produsele disponibile, dar mai ales preferatul lor, meniul Happy Meal!Selectați restaurantul dorit.