Pagina www.mcdonalds.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie.
Continuarea navigării pe această pagină se consideră acceptare a Notei de Utilizare a Fișierelor Cookie

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, la McDonald’s există super oportunități pentru tine, prin care te poți bucura de o varietate de beneficii adaptate stilului tău de viață: flexibilitatea programului, training acreditat și bonusuri și premii pentru performanța individuală și de echipă. McDonald’s pune, de asemenea, accent pe beneficiile oferite angajaţilor săi. Încurajează performanţa şi din acest motiv se concentrează pe recompensarea acestora prin acordarea de bonusuri individuale şi de echipă – în funcţie de performanţa restaurantelor. Aplică
Joburi disponibile
Descoperă poveștile lor
Roxana Beldiman – Store Manager, McDonald’s America House

„Cafea, discuții cu colegii și 10 de ani de McDonald’s”

Cafea (mai exact cappuccino) și discuții cu colegii. Cam așa începe o zi de muncă pentru Roxana Beldiman, store managerul restaurantului McDonald’s din America House, impunătoarea clădire din Victoriei...

Mihai Dragus, Crew Trainer McDonald’s Buzești

„Deși clienții sunt alții în fiecare zi, reușesc să identific clienții fideli și să îi surprind când le ghicesc comanda.”

Acum doi ani și 39 de zile Mihai Dragus citea regulamentul de ordine internă și intra pentru prima dată în bucătăria McDonald’s...

Victor Calotă – Barista McDonald’s Piața Romană

„Am avut norocul să întru într-o echipă foarte bună, cu care m-am înțeles perfect din prima.”

Era o zi călduroasă de iulie când Victor Calotă, mândru elev în clasa a 12-a, a găsit la McDonald’s nu doar un loc de muncă, ci și o experiență minunată...

Luiza Nicolae, Business Consultant

„Este o poziție care mă împlinește pentru că îmi dă ocazia să pun în practică toate lucrurile...”

Să vă povestim puțin despre Luiza, care în 1995 se așeza la coadă la primul restaurant McDonald’s din România. Abia aștepta să guste...

Raluca Lupu, Store Manager McDonald’s Drumul Taberei

Raluca aduce zâmbete la McDonald’s Drumul Taberei

Pentru mulţi, McDonald’s e strâns legat de copilărie, de amintirile de la primele zile de naştere petrecute cu colegii de şcoală....

Beneficiile McDonald’s

Training de calitate

McDonald’s este un loc al oportunităților de carieră. Susținem formarea profesională a fiecărui membru al echipei noastre, recunoaștem performanțele individuale și investim în dezvoltarea fiecărui angajat. Oferim o experiență completă, definită de pasiunea de a învăța și dorința de a evolua. Încă din prima zi vei simți încrederea echipei, energia și vei vedea atenția permanentă pentru fiecare client.

Bursele McDonald’s

Programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii aflaţi la început de carieră cu rezultate deosebite atât la învăţătură, cât şi la locul de muncă. La McDonald’s, avem grijă de cei mai buni angajați ai noștri. Dacă ești student, iar notele tale te poziționează printre cei mai buni din anul tău, ești eligibil pentru una dintre bursele de merit pe care le oferim anual. Astfel, îți susținem din plin planurile îndrăznețe de viitor și te încurajăm constant să devii mai bun.
Întrebări frecvente

Cum aplic pentru un post la McDonald's?

Poți aplica foarte rapid depunând CV-ul în restaurantele McDonald's sau poți completa formularul online de aici: bit.ly/Cariere

Cât durează procesul de recrutare?

Depinde de poziția pentru care aplici. De obicei, procesul de recrutare pentru poziția de Manager Trainee poate dura până la opt săptămâni, în timp ce procesul de recrutare pentru Crew Member poate dura până la două săptămâni.

Trebuie să fiu major ca să aplic?

Din punct de vedere legal, te poți angaja de la 15 ani. Mulți tineri vor să începă să câștige singuri bani și să nu mai depindă de ajutorul părinților pentru orice cheltuială. Noi îi încurajăm să înceapă să muncească și suntem mereu deschiși să venim în sprijinul lor cu detalii despre procesul de aplicare pentru posturile disponibile la McDonald's. Pentru a te angaja, însă, ai nevoie de acordul părinților până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Pot să aplic pentru mai multe posturi simultan?

Da, poți aplica pentru mai multe poziții în acelați timp. Însă, vom analiza cerințele tale pe rând, deci îți recomandăm să te gândești bine pentru ce poziție vrei să aplici și ce anume vrei să faci.

Cât durează procesul de recrutare?

Ne dorim să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil, lucru care de obicei poate dura până la zece zile lucrătoare de la primirea CV-ului tău. Ne dorim ca toți candidații noștri să fie contactați, indiferent de răspuns - dacă nu ai mai primit niciun semn de la noi, ne poți contacta tu la numerele de telefon afișate pe site-ul www.mcdonalds.ro

Cum ar trebui să mă îmbrac la interviu?

Recomandarea noastră este ținuta smart business. Spre exemplu, un tricou de culoare caldă și pantaloni închiși la culoare sau fustă. Tine cont că munca în restaurant ar trebui abordată asemeni unui interviu formal, de aceea în bucatarie avem urmatoarele :
• Încălțăminte cu talpă joasă
• Lipsa bijuteriilor accesoriu, exceptând inelul de logodnă/căsătorie
• Lipsa ojei pe unghii, a unghiilor false sau machiajul excesiv

Ce acte sunt necesare pentru angajare?

La finalul primului interviu pentru angajare, vei primi o listă cu toate actele necesare în vedere continuării și finalizării procesului de recrutare.

Pot aplica din nou, în cazul în care nu sunt selectat?

Sigur că da, poți aplica de mai multe ori, te rugăm doar să trimiți o nouă cerere de angajare - online, pe site-ul www.mcdonalds.ro sau în orice restaurant McDonald's.

Care este salariul pe care îl primesc?

Salariul de intrare brut la McDonald's este de 2.350 RON și include bonuri de masă în valoare de 200 RON, precum şi un pachet substanţial de beneficii. Ce beneficii oferim? Spre exemplu bonusul de performanta pentru rezultate individuale si de echipa sau bonusul de vechime - ne bucurăm atunci când membrii echipei noastre sunt alături de noi pentru mai mult timp. De aceea, îi recompensăm când împlinesc 1, 3, 5 ani, iar la 10 și 15 ani organizăm un eveniment special dedicat lor, în cadrul căruia îi recompensăm pentru dedicare.

Cu ce frecvență voi fi plătit?

Salariul se acordă lunar, conform legislației în vigoare.

Pe ce tipuri de ture voi fi nevoit să lucrez?

Restaurantele noastre funcționează în cadrul unor intervale orare variate, până la 24 de ore pe zi. Spre exemplu, o tură de dimineață poate începe la ora 4. Turele sunt concepute pentru a fi în avantajul tău, ținând cont în același timp de legislația în vigoare.

Cu ce ar trebui să mă îmbrac la locul de muncă?

Unul dintre numeroasele beneficii de a lucra la McDonald's este acela că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la vestimentație! Îți oferim uniformă și te ajutăm cu indicații privind conduita la locul de muncă.

După cât timp poți fi avansat la McDonald’s?

Angajații pot avansa în funcție de performanțele de la locul de muncă. De exemplu, Raluca este managerul restaurantului Drumul Taberei și s-a alăturat echipei McDonald's acum 4 ani.

Ce fel de training primesc pe funcția de Manager Trainee?

Toți angajații, de la Crew Member și până la Manager Trainee, pornesc de la același program de dezvoltare profesională. Doar că pentru un Manager Trainee, acesta e puțin mai intens. Apoi urci până la primul nivel al programului Management Development Programme, care include o serie de cursuri și învățare on-the-go. După aproximativ 18 - 20 de săptămâni (în funcție de nivelul de pregătire și perseverență), se încheie faza de Manager Trainee și începe cea de Management training, care continuă de-a lungul carierei tale la McDonald's.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Telefonul Consumatorilor – 021/9551
Acasă Contact Termeni şi condiţiiPolitica de confidențialitateRegulament
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat
fără acordul prealabil scris al PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
© 2018 McDonald’s Corporation
Îmbunătăţim continuu informaţiile paginii de prezentare McDonald’s în România. Pentru orice întrebări sau comentarii aţi avea vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj în cadrul secţiunii Contact.