Pai la Cerere

Începând din octombrie 2020, angajații McDonald’s oferă paie pentru băuturi exclusiv la cererea clienților. Acesta este al doilea pas pe care-l facem, după ce la începutul anului am schimbat ambalajul înghețatei McFlurry, eliminând paharul de plastic și înlocuindu-l cu o variantă realizată din hârtie.

fara paie

Venim, astfel, în întâmpinarea ta și a celor ca tine, care sunt interesați de acțiunile de protejare a mediului înconjurător și te rugăm să ne susții în demersurile noastre și să nu soliciți paie de plastic pentru băuturi. Vei avea posibilitatea de a face asta, atât la casele de marcat sau la kiosk-uri, cât și atunci când îți comanzi produsele favorite la pachet sau prin intermediul partenerilor noștri la McDelivery.

plastice

Inițiativa „Pai la cerere” face parte din acțiunile incluse în platforma Better M, care își propune să dezvolte noi soluții de ambalare pentru produsele destinate clienților, astfel încât în 2025 100% dintre aceste să fie produse din surse regenerabile, reciclate sau certificate.

spune nu paielor