Alătură-te echipei noastre

Misiunea McDonald’s

Misiunea noastră, la McDonald’s, este aceea de a fi mereu restaurantul preferat al clienţilor noştri. 

 

McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.

Cei 5.500 de angajați ai McDonald’s în România știu ce înseamnă puterea unui zâmbet

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. În fiecare zi, angajații McDonald’s întâmpină peste 220.000 de clienți.

Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

McDonald’s a deschis primul restaurant în România pe 16 iunie 1995, în Unirea Shopping Center din București. A fost primul pas în construirea unei povești de succes, care se dezvoltă în fiecare an.

În 2016, McDonald’s în România a devenit Premier Restaurants România, ca urmare a parteneriatului pentru dezvoltare încheiat cu Premier Capital, compania malteză care coordonează operațiunile McDonald’s din șase țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. 

Astăzi, McDonald’s are peste 80 de restaurante în 25 de orașe din România și este liderul pieței de restaurante cu servire rapidă. În același timp, lanțul McCafé are în prezent numeroase cafenele în România și crește de la an la an.

 

APLICĂ ACUM

Ce presupune un job la McDonald’s

Îți oferim suportul de care ai nevoie, alături de salariu motivant, traininguri și bonusuri în funcție de rezultate.

Vezi poveștile de succes ale colegilor noștri

FLEXIBILITATE

BENEFICII

CARIERĂ

  • FLEXIBILITATE - găsim împreună opțiunea potrivită programului tău ca să-ți poți urma pasiunile (în ture de zi și noapte, full time sau part-time)
  • BENEFICII - îți oferim constant training-uri pentru formarea de abilități și bonusuri atractive în funcție de rezultate
  • CARIERĂ - jobul se poate transforma în carieră, totul depinde numai de tine. Diversitatea ne caracterizează, angajații noștri vin din medii foarte diferite, iar la job nu te plictisești pentru că mereu înveți lucruri noi.

APLICĂ ACUM

mcd mi se potriveste

mi se potrivește

 

 

Alătură-te echipei noastre