Regulamente

 

 

Campanie Mic Dejun - cafea din partea casei la orice comanda

În perioada 29 iunie – 31 iulie 2020, la cumpărarea oricărui produs în intervalul Mic Dejun, de luni până vineri, clientul primește o cafea din partea casei, la alegere dintre Cafea Regular (200 ml), Cappuccino (200 ml), Caffe Latte (200 ml) sau Espresso (50 ml). Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Vezi aici lista restaurantelor McDonald’s participante.

 

Act aditional nr.1 la Regulamentul Oficial al Campaniei „25 de ani de McDonald’s” 

 

Regulamentul oficial al campaniei „25 de ani de McDonald’s” 

 

Campanie McDrive™ – 3 meniuri + 1 meniu din partea casei

La cumpărarea oricăror 3 meniuri (cu excepția Happy Meal™) pe același bon exclusiv pe linia de Drive Thru McDonald’s, primesti un meniu mediu, la alegere, din categoria Clasic sau Premium, din partea casei. Meniul mediu oferit din partea casei se onoreaza pe loc la finalizarea comenzii. Promotia este valabila in perioada 5 iunie – 2 iulie 2020, după ora 10:00 și nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.

 

Vezi aici programul de functionare a restaurantelor

 

Lista restaurantelor din care îți poți comanda micul dejun prin McDeliveryTM

 

Politica de confidentialitate – Aplicatia McDonald’s

 

Termene si conditii – Aplicatia McDonald’s

 

Campania “McCombo 1+1"
McCombo 1+1 la preţul de 5,5 lei este valabil la cumpărarea unui Hamburger, McPuişor™ sau McToast™ şi a unei porţii mici de cartofi prăjiţi sau a unei băuturi de 250 ml (Coca-Cola, Coca - Cola Zero, Fanta, Sprite sau Lipton) la alegere. Preţul de 5,5 lei este valabil în toate restaurantele McDonald’s din România, cu excepţia restaurantului McDonald’s Galaţi. Oferta este disponibilă după intervalul Mic Dejun al fiecărui restaurant McDonald’s din România. Pentru restaurantele în care este servit meniul Micul Dejun, McCombo 1+1 la preţul de 5,5 lei este valabil la cumpararea unui McToast™ sau Lipie cu Salam sau Şuncă şi a unei cafele la alegere dintre: Cafea 200ml, Cappuccino 200ml, Caffe Latte 200ml, Espresso 50 ml. Preţul de 5,5 lei este valabil în toate restaurantele McDonald’s din România, cu excepţia restaurantului McDonald’s Galaţi.

 

Regulamentul spatiului pentru organizarea petrecerilor preambul

 

Lista restaurantelor cu serviciul McDelivery - lista atasata

 

Vezi aici lista restaurantelor McCafé