Regulamente

 

La McDrive ai 3 meniuri + 1 meniu din partea casei!

La oricare 3 meniuri cumpărate (cu excepția Happy MealTM) pe același bon exclusiv pe linia de Drive Thru McDonald s, primești un meniu mediu, la alegere, din categoria Clasic sau Premium, din partea casei. Meniul mediu oferi din partea casei se onorează pe loc, la finalizarea comenzii. Promoția este valabilă în perioada 18 martie – 1 aprilie 2020, după ora 10:00 și nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.

 

Lista restaurantelor din care îți poți comanda micul dejun prin McDeliveryTM

 

Regulament campanie „Electric Castle and McDonald’s Quiz”

 

Politica de confidentialitate – Aplicatia McDonald’s

 

Termene si conditii – Aplicatia McDonald’s

 

Programul restaurantelor care organizeaza Ateliere de creatie pentru copii

 

Vezi aici programul de functionare a restaurantelor

 

Campania “McCombo 1+1"
McCombo 1+1 la preţul de 5,5 lei este valabil la cumpărarea unui Hamburger, McPuişor™ sau McToast™ şi a unei porţii mici de cartofi prăjiţi sau a unei băuturi de 250 ml (Coca-Cola, Coca - Cola Zero, Fanta, Sprite sau Lipton) la alegere. Preţul de 5,5 lei este valabil în toate restaurantele McDonald’s din România, cu excepţia restaurantului McDonald’s Galaţi. Oferta este disponibilă după intervalul Mic Dejun al fiecărui restaurant McDonald’s din România. Pentru restaurantele în care este servit meniul Micul Dejun, McCombo 1+1 la preţul de 5,5 lei este valabil la cumpararea unui McToast™ sau Lipie cu Salam sau Şuncă şi a unei cafele la alegere dintre: Cafea 200ml, Cappuccino 200ml, Caffe Latte 200ml, Espresso 50 ml. Preţul de 5,5 lei este valabil în toate restaurantele McDonald’s din România, cu excepţia restaurantului McDonald’s Galaţi.

 

Regulamentul spatiului pentru organizarea petrecerilor preambul

 

Lista restaurantelor cu serviciul McDelivery - lista atasata

 

Vezi aici lista restaurantelor McCafé

 

Regulamentul campaniei „Foitaj cu nuci pecan și sirop de arțar 1 + 1 din partea casei”

 

Cafea din partea casei la McDrive, în intervalul Mic Dejun

În perioada 18 martie – 1 aprilie 2020, doar în restaurantele McDonalds Drive Thru, în intervalul Mic Dejun, la orice comandă, clientul primește o cafea din partea casei la alegere dintre Cafea Regular (200ml), Cappuccino (200ml), Caffe Latte (200ml) sau Espresso (50ml). Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.

 

Campanie McDelivery - Plăcinta din partea casei la orice meniu Maxi comandat