Suntem cea mai mare companie de restaurante cu servire rapidă din lume și avem responsabilitatea de a lua măsuri pentru protejarea mediului înconjurător.

promisiuneaNoastra

Pentru a ne atinge acest obiectiv, testăm noi soluții de ambalare și inițiative de reciclare în restaurantele noastre din întreaga lume pentru a afla cum putem reduce cantitatea de ambalaje de plastic folosite, înlocuindu-le cu materiale mai durabile.

europa

În prezent, în Europa, 88% dintre ambalajele din restaurantele noastre sunt realizate din surse reciclate și certificate și doar 12% din plastic.

În România, McDonald’s se aliniază angajamentului global și sub platforma Better M, ne propunem să desfășurăm o serie de acțiuni ce au ca obiectiv comun înlocuirea ambalajelor de plastic cu variante sustenabile:

1ian2020
 
 
2oct2020
3febr2021
 

De asemenea, în 2021, continuăm să inovăm în materie de sustenabilitate și să introducem noi variante de ambalaje mai bune pentru mediul înconjurător.

Știm că interesul față de mediul înconjurător a crescut în rândul clienților noștri, de aceea îi încurajăm să susțină inițiativa noastră de a continua să reducem cantitatea de paie folosită în restaurante.

lastSection

Împreună cu partenerii și clienții vom putea să atingem obiectivul setat pentru 2025 și să construim un viitor mai sustenabil.