McDonald’s® la nivel global

McDonald’s® este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 36.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în 117 țări.

 


 

 

Misiunea McDonald’s®

Misiunea noastră, la McDonald’s®, este să fim mereu restaurantul preferat al clienților noștri și să îi întâmpinăm cu produse proaspete, pregătite la fiecare comandă din ingrediente de cea mai bună calitate.

 


 

 

Despre Premier Restaurants România

 

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 102 restaurante în 31 de orașe, dintre care 55 restaurante cu McDrive® și 60 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 6.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

 

Despre Premier Capital

 

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 185 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are peste 11.000 de angajați. Peste 85 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 12.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

 


 Digitalizare și inovație

Experiența viitorului la McDonald's®

 

McDonald’s® înseamnă: inovație, calitate, responsabilitate față de clienți și angajați.
Inovăm constant în restaurante, prin introducerea unor instrumente care simplifică interacțiunea clienților în restaurantele noastre sau prin oferirea produselor preferate în confortul casei lor, prin McDelivery.
Experience of the Future este un concept care a schimbat restaurantele McDonald's® din întreaga lume. Le oferim oaspeților noi opțiuni, mai confortabile, mai la îndemână, pe scurt, o nouă experiență. Aceștia pot să comande ușor și în siguranță produsele preferate la kioks-urile de comandă, pot plăti contactless sau pot opta pentru servire la masă.
Am implementat deja Experience of the Future în 84 de restaurante din întreaga țară și continuăm să investim în remodelarea și digitalizarea celorlalte restaurante.

Aplicația de mobil

 

Aplicația de mobil le oferă clienților oferte personalizate, informații despre cele mai noi campanii și produsele preferate, precum cele mai apropiate restaurante de locul în care se află utilizatorul.

 


 Caritate

 

De 25 de ani, McDonald's® „ține familiile împreună” alături de Fundația pentru Copii Ronald McDonald®, prin intermediul celor trei case din București, Timișoara și Iași. Anual, cu ajutorul campaniei de strângere de fonduri McHappy Day®, misiunea fundației de a ajuta micii pacienți și susține spitalele de pediatrie din țară este susținută de un întreg angajament de forțe din partea companiei, partenerilor acesteia și clienților care vizitează restaurantele McDonald's din țară.                                                                                                                            
 
Începând cu 2022, McDonald’s® România demarează „Voluntar@M”, un program intern de voluntariat, la nivel național. Desfășurat în contextul angajamentului asumat de companie de a contribui în mod activ la protejarea mediului înconjurător și de a construi un viitor mai bun pentru comunitățile locale, programul urmărește să implice cât mai mulți dintre membrii echipei McDonald’s® în acțiuni de voluntariat.