Misiunea noastră este să fim mereu alegerea preferată a clienţilor noştri

Despre companie

McDonald’s® este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume. Peste 32.000 de restaurante, din peste 100 de ţări, servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni. Ne preocupăm mereu să anticipăm şi să răspundem la schimbările din viaţa clienţilor, a angajaţilor şi a sistemului McDonald’s®, prin evoluţie constantă şi prin inovaţie.

Povestea lui Ray Kroc

Ray Kroc, la vârsta de 52 de ani, a creat un imperiu al restaurantelor care a devenit peste noapte de succes. Cum a fost posibil? Descoperă povestea lui Ray Kroc, filosofia unică a căruia a fost să construiască un lanț de restaurante care să fie renumit pentru preparate de calitate înaltă, cu un gust identic, atât în Alaska, cât și în Alabama.

Caritate

Povestea Fundaţiei Ronald McDonald® a început în anul 1974, pe culoarele unui spital din Philadelphia, SUA. Astăzi, în lume există peste 350 de Case Ronald McDonald®. În România, Fundația Ronald McDonald® a fost înființată în 1998, a deschis trei Case Ronald McDonald® și a susținut multe proiecte pentru protecția copiilor bolnavi și celor defavorizați.

Raport de sustenabilitate

Raportul cu numarul cinci al Premier Restaurants România include informații despre activitatea companiei în 2023, din perspectiva impactului economic, social și de mediu