arges

McDonald’s® deschide un nou restaurant la Pitești

McDonald’s continuă procesul de expansiune la nivel național și inaugurează al treilea restaurant în Pitești. Investiția se ridică la peste 4 milioane de lei.

Pitești – 25 aprilie 2024 Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, marchează o nouă etapă în extinderea rețelei sale prin deschiderea unei noi unități în Pitești. Amplasat în noul centru comercial, Argeș Mall, pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 37, restaurantul este al treilea din oraș și a creat peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Restaurantul este situat în zona de food-court, are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 185 de metri pătrați. Este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor, printre care ecranele digitale de afișare a produselor și kioskurile de comandă, care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless.

Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în food-court, la pachet sau prin serviciul McDelivery. Spațiul include o zonă specială pentru ridicarea comenzilor McDelivery, pentru a eficientiza procesul de livrare. Noul McDonald’s dispune și de McCafé, pentru cei pasionați de cafea și deserturi.

Clienții pot beneficia și de ofertele din aplicația McDonald’s, pot scana codul QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate pentru recompense sau pot folosi funcția Mobile Order & Pay, pentru a comanda înainte să ajungă în restaurant.

Restaurantul este deschis de luni până duminică, între 10.00 – 22.00.

 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 102 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 55 restaurante cu McDrive® și 60 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de 6.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 186 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are peste 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.