botosani

McDonald’s® continuă procesul de expansiune la nivel național și inaugurează primul său restaurant în Botoșani. Investiția se ridică la peste 7 milioane de lei.

 

Botoșani – 20 decembrie 2023 Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 101, în Botoșani. Noul restaurantul de tip Drive-Thru este primul McDonald’s® din oraș, iar investiția s-a ridicat la aproximativ 7 milioane de lei.

 

Amplasat pe Calea Națională 356, acesta are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 de metri pătrați, cu o capacitate de 98 locuri la interior și 72 de locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin serviciul de McDelivery sau pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé®.

McDonald’s® Botoșani este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la Drive-Thru și kioskurile digitale de comandă. Acestea permit clienților să plătească contactless, fie prin telefon sau card, iar utilizatorii aplicației McDonald's® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate.

Noul restaurant reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă, acesta are integrate și panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

Restaurantul McDonald’s® Botoșani este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul 00:07 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 101 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 54 restaurante cu McDrive® și 57 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 181 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord,  implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.