Craiova

Cu o investiție de patru milioane de lei, noul restaurant a generat peste 40 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală

 

Craiova – 5 octombrie 2023 Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, marchează o nouă etapă în extinderea rețelei sale prin deschiderea unității cu numărul 99, în Craiova. Amplasat în noul centru comercial, Promenada Craiova, pe Calea Severinului 61, restaurantul este al treilea din Craiova. Investiția de patru milioane de lei a noului McDonald’s® a creat peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Cu design modern, restaurantul este dotat cu inovații tehnologice de ultimă generație pentru pregătirea și servirea produselor. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor și cele șase kioskuri de comandă, care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless.

Clienții pot beneficia și de avantajele aplicației McDonald’s®, fie prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate, fie folosind funcția Mobile Order & Pay, pentru a-comanda înainte să ajungă în restaurant. Noul McDonald’s dispune și de un spațiu dedicat pentru ridicarea comenzilor McDelivery, optimizând astfel fluxul de livrări. 

Deschiderea celui de-al treilea McDonald’s® în Craiova reprezintă atât o dovadă a ambiției de extindere a rețelei noastre de restaurante, cât și o reafirmare a angajamentului pe care îl avem față de comunitățile locale. Ne bucurăm să să creștem echipa McDonald’s® din Craiova. Fiecare restaurant este o investiție importantă, materializată prin crearea de noi locuri de muncă și oferirea de oportunități de dezvoltare pentru membrii echipelor noastre”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s în România.

Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în food-court sau la pachet, prin serviciul de McDelivery. Restaurantul are, de asemenea, și o cafenea McCafé®, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate și deserturi delicioase.

Restaurantul este deschis de luni până duminică, între 10.00 – 22.00.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 99 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 52 restaurante cu McDrive® și 55 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 180 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord,  implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.