manastur

Cluj-Napoca – 29 aprilie 2024 Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a redeschis astăzi restaurantul din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca, care a fost în proces de modernizare și digitalizare, pentru a oferi o experiență îmbunătățită clienților.

Noul restaurant întâmpină clienții într-un cadru primitor și cu un design nou, cu o suprafață generoasă de 352 de metri pătrați și o capacitate de 105 de locuri în interior și 46 de locuri pe terasă. În urma modernizării, acesta a fost dotat cu inovații tehnologice de ultimă generație, printre care ecranele digitale de afișare a produselor și cele șase kioskuri de comandă, care permit clienților să comande rapid produsele preferate, să revendice oferte din aplicația McDonald’s și să plătească contactless.

De asemenea, noul restaurant respectă standardele de sustenabilitate ale celor mai moderne unități McDonald’s și dispune de coșuri de colectare selectivă, o stație de încărcare pentru vehicule electrice și panouri fotovoltaice, care generează energie pentru consumul propriu.

Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, prin comandă direct din aplicația McDonald’s și ridicare din restaurant, cu ajutorul funcției Mobile Order and Pay, sau la linia de Drive-Thru. Noul design al restaurantului include un spațiu McCafé, care oferă clienților o gamă variată de cafele și deserturi de calitate. De asemenea, a fost amenajată o zonă specială pentru McDelivery, pentru a eficientiza fluxul de comenzi.

Restaurantul Drive-Thru din cartierul Mănăștur va fi deschis zilnic între orele 07:00 - 24:00 și non stop la Drive-Thru. Program special de Paște: 5 mai, 10:00-24:00.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 102 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 55 restaurante cu McDrive® și 61 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 6.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 186 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are peste 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale