Cum era acum 365 de zile?

Era altfel decât acum, asta e clar. Dar tu erai la fel? Probabil că aveai mai multe întrebări iar viitorul te neliniștea. Dar cumva, cu mult curaj și energie, ai mers mai departe și ai devenit mai puternic. La fel și noi.

 

Și tu, și noi am învățat că munca în echipă ne duce mai departe și că încrederea e cea mai puternică promisiune. Tu ai avut încredere că vei găsi mereu ceva bun la McDonald’s, iar noi am avut încrederea că vom putea să-ți oferim mereu comanda pe care o aștepți câtă vreme respectăm toate măsurile de siguranță.

 

Am reușit să facem asta și vom face poate și mai bine în continuare. Dar ne dorim un pic mai mult. Ne dorim ca de fiecare dată când vii în restaurantele noastre să îți iei ce vrei tu, plus o veste bună, ca să-ți faci plinul de optimism și energie bună pentru orice va urma. Te așteptăm cu zâmbete, cu bunătăți și cu Buletinul de Vești Bune pe care tocmai ce ne-am apucat să-l scriem.

Noi fosile de dinozaur, descoperite în Patagonia

Fosile ale unei noi specii de mamifer din Cretacicul Superior, denumită Orretherium tzen, cu o vârstă cuprinsă între 72 și 74 de milioane de ani, au fost descoperite în Patagonia pe teritoriul statului Chile, a anunţat Institutul Chilian Antarctic.

Fenomen cosmic spetaculos în aprilie: Lyridele

Un fenomen cosmic spectaculos va avea loc în luna aprilie și va putea fi văzut și din România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare va putea fi observată și din România, în perioada 22 – 24 aprilie 2021.

Galeriile subterane ale Brașovului devin muzeu

Brașov Underground Museum este primul muzeu de arte new media din țară, înființat în galeriile subterane ale orașului. Proiectul are ca scop dezvoltarea unui spațiu reintegrat în țesutul urban și va găzdui primul vernisaj în luna iunie.

Nouă documentare în competiția One World România

Competiţia Festivalului One World România #14, care se va desfăşura în format fizic la Bucureşti în perioada 21 – 30 mai şi online între 31 mai şi 6 iunie, va cuprinde nouă filme, informează un comunicat al Asociaţiei One World Romania.

Navele blocate în Canalul Suez au ajuns la destinație

Toate cele 11 nave din România au ajuns la destinaţie. Vasele au staționat o perioadă mai lungă de timp la intrarea Canalului Suez, după ce nava Ever Given a eșuat, blocând întregul canal timp de peste o săptămână. în

Primul selfie de pe Marte

Roverul NASA Curiosity Mars continuă să descopere planeta roșie. Ne trimite și nouă imagini de acolo. La începutul lunii martie, roverul NASA Curiosity Mars s-a apropiat de o formațiune stâncoasă impresionantă.

Medicii de la Arad au primit buchete de flori

Medicii din Arad au primit joi seara buchete și coșuri de flori. Acțiunea a venit din partea locuitorilor din Arad care au dorit să își arate aprecierea și respectul pentru cadrele medicale.

Eurovision 2021 va avea loc cu participarea spectatorilor

Organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că pentru ediţia de anul acesta va fi permisă participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam.